Studio Marco van Veldhuizen is een ontwerpbureau dat zich richt op (interieur)architectuur en outdoor. Studio Marco van Veldhuizen helpt u om uw ruimtelijke wensen te vervullen vanuit een creatief en bouwkundig perspectief. Met als resultaat een harmonieus ontwerp waarbij exterieur en interieur naadloos op elkaar aansluiten. De onderscheidende ontwerpstijl is daarin te herkennen: tijdloos, minimalistisch, behaaglijk. Met het gebruik van natuurlijke materialen.

Het jonge team van open en betrokken professionals ontwerpt, tekent, plant en begeleidt het gehele (ver)bouwproces. De wensen vormen de basis voor bijvoorbeeld de vormentaal, de routing, het lichtplan en het kleur- en materialenpallet. De beleving van elke binnen- en buitenruimte klopt tot in detail en zijn in harmonie met elkaar. De opdrachtgevers zijn zowel zakelijke klanten als particuliere klanten.  

WIJ GAAN VERHUIZEN

Vanaf 1 september 2019 verhuizen wij naar onze nieuwe locatie aan de Utrechtseweg 174-B in Oosterbeek. In verband met de verhuizing zullen wij tussen 12 augustus en 1 september beperkt telefonisch bereikbaar zijn.

Het nieuwe adres van ons kantoor is:

Studio Marco van Veldhuizen
Utrechtseweg 174-B
6862 AT Oosterbeek

 

 

MARCO VAN VELDHUIZEN

Utrechtseweg 174-B
6862 AT Oosterbeek
The Netherlands